Lapset tieteen pariin kesällä

Lapset tieteen pariin kesällä

Ensi kesänä Savonlinnassa on tarjolla kaksi lasten tiedeleiriä: perinteinen tiede-taideleiri, joka järjestetään tänä vuonna jo kuudennen kerran, ja uutuutena metsätiedeleiri.

Tiede-taideleirin aiheena on tänä kesänä ajattelun taidot, ja leirin nimi onkin siksi ”Mielentietäjä”. Mielentitäjä2019-leirillä opitaan tunne- ja tietoisuustaitoja, tutkitaan ja havainnoidaan aistien toimintaa ja pohditaan erilaisten eliöiden tietoisuutta tieteen ja taiteen keinoin.

Metsäntietäjä-leirillä tutustutaan monipuolisesti metsään ympäristönä: erilaisten eliöiden kotina, ruokakauppana, virkistävänä ihmeellisenä salaperäisenä maailmana ja arvokkaan puuraaka-aineen lähteenä. Leirillä tehdään pieniä maastotutkimuksia, tutustutaan erätaitoihin ja työstetään luonnonmateriaaleja.

Lue lisää TiedeTaide –leiristä

Lue lisää Metsäntietäjä -leiristä