Kiinan kulttuuri tutuksi

Kiinalaisia matkailijoita liikkuu Savonlinnan seudulla usein, ja lisää odotetaan. Vieraat tuntuvat pitävän kauniista kaupungistamme ja ovat kiinnostuneita monista aktiviteeteista, mutta tiedämmekö kuitenkaan, millaisia ajatuksia heissä herää. Syntyykö tietämättämme pahoja kulttuurien yhteentörmäyksiä? Osaammeko palvella oikein?

Kesäyliopisto järjestää toukokuussa iltakoulutuksen, jonka tarkoituksena on tehdä kiinalainen kulttuuri ja sitä kautta kiinalainen ajattelutapa ja elämysmaailma tutuksi. Koulutuksessa opitaan myös mm. tervehdykset kiinaksi sekä tärkeimmät sanat, jotka auttavat matkailijaa. Koulutus sopii hyvin matkailu- ja palvelualalla työskenteleville tai muutoin kiinalaisten kanssa tehtävästä yhteistyöstä kiinnostuneille.

Tai aiotko matkustaa Kiinaan turistimatkalle, yksin tai ryhmän mukana? Kenties osallistumaan johonkin tapahtumaan? Koulutus sopii aivan erinomaisesti myös sinulle, saat matkastasi paljon enemmän irti. Samalla opit välttämään suurimmat turistivirheet.

Riittää myös, että olet muutoin kiinnostunut Kiinan kielestä ja kulttuurista. Tule mukaan oppimaan!

Lue lisää!