Kesätyöhön kesäyliopistoon

Savonlinnan kesäyliopisto hakee kurssisihteeriä ja/tai kurssiavustajia kesätöihin. Työn kesto tehtävästä riippuen 1-8 vko. Työhön kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työtehtävät ovat vaihtelevia. Tehtäviin voi kuulua mm. asiakaspalvelua, kurssien käytännön järjestelyjä, opettajien majoitustiloista huolehtimista ja toimistotehtäviä. Kurssiavustajien tehtäviin kuuluu myös lasten vapaa-ajan toiminnan ohjausta.

Edellytämme kesätyöntekijältä toimisto-ohjelmistojen perusosaamista, oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta ja asiakaspalveluasennetta. Kurssiavustajille eduksi katsotaan kokemus lasten kanssa toimimisesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus rehtori Hanna-Riikka Karjalaiselle joko sähköpostitse tai kirjeitse 15.4. klo 16.00 mennessä. Kerro hakemuksessasi, mikä sai sinut kiinnostumaan juuri tästä tehtävästä ja miksi juuri sinä olisit hyvä tähän tehtävään.

Lisätietoja ja hakemukset:

Hanna-Riikka Karjalainen p. 044 7730 996
hanna-riikka.karjalainen@savonlinna.net
Puistokatu 5, 57100 Savonlinna